All India Exam Question

1. Golf player Vijay Singh belongs to which country?
Ans: Fiji.

2. First human heart transplant operation conducted by Dr. Christiaan Barnard on Louis Washkansky, was conducted in
Ans: 1967

3. Epsom (England) is the place associated with
Ans: Horse racing

4. Fastest shorthand writer was
Ans: Dr. G. D. Bist

5. FFC stands for
Ans: Film Finance Corporation

6. Hitler party which came into power in 1933 is known as
Ans: Nazi Party

7. For which of the following disciplines is Nobel Prize awarded?
Ans: Physics and Chemistry,Physiology or Medicine,Literature, Peace and Economics

8. Garampani sanctuary is located at
Ans: Diphu, Assam

9. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is in the continent of
Ans: Africa

10. Entomology is the science that studies
Ans: Insects

RECENT POSTS

News Feed